Adresgegevens:

Stichting Kunstkring Albrandswaard • Oudeweg 1 • 3161 ES Rhoon
contact@kunstkring-albrandswaard.nl

Aanmelden nieuwe leden

Sinds de eerste route in 1997 werd gehouden is er veel veranderd. Jaarlijks ontvangen wij veel verzoeken tot deelname aan de Kunst- en Atelierroute, waardoor het aantal deelnemers gestaag groeit. Sinds 2001 zijn we dan ook gestart met het balloteren van nieuwe aanmelders en streven wij naar een route van professionele en semi-professionele kunstenaars.

Criteria van de ballotagecommisie (bestaande uit 3 professionele kunstenaars) zijn:

  • De kunstenaar moet over een eigen herkenbaar "handschrift" beschikken
  • De kunstenaar moet in staat zijn om duidelijke keuzes te maken tussen goed of minder goed werk en van het laatste ook afstand kunnen doen
  • De kunstenaar moet het door hem/haar gehanteerde materiaal technisch beheersen
  • De kunstenaar moet inwoner zijn van de gemeente Albrandswaard

Nieuwe deelnemers kunnen zich aanmelden middels het invullen van het aanmeldingsformulier. Het ingevulde aanmeldingsformulier kan per e-mail of per post worden ingediend.

Inschrijven kan van juli t/m december. In januari worden de kunstenaars uitgenodigd om hun werk in te leveren of krijgen een atelier bezoek, waarna de ballotage commissie een onderbouwd oordeel zal geven. (Aanmeldingen na 1 januari worden een jaar later behandeld).


Leuk dat je interesse toont in onze Kunstkring en we hopen dat het invullen van deze uitgebreide vragenlijst niet bezwaarlijk hebt gevonden - uiteraard wordt met deze gegevens vertrouwelijk omgegaan.


2015 Reglement V 3 0 Pdf Stichting Kunstkring Albrandswaard
PDF – 107,4 KB 177 downloads