JAN VAN ES

Jan is een ervaren toonkunstenaar met een passie voor muziek en een talent voor improvisatie. Met zijn jarenlange ervaring als muzikant in pop, rock en soul bands heeft Jan een unieke en veelzijdige muzikale stijl ontwikkeld.

Sinds een relatief korte tijd is hij begonnen met het maken van muziek met zijn looper en gitaar, waarmee hij de mogelijkheid heeft om zijn creativiteit en muzikaliteit op een nieuwe manier te uiten. Tijdens de kunstroute zal Jan zijn publiek verrassen met zijn onderscheidende en innovatieve geluid. Door te improviseren op meer en minder bekende akkoordschema's creëert hij unieke soundscapes die mensen van alle leeftijden en achtergronden aanspreken. Jan's muziek is een mix van verschillende genres, wat zorgt voor een eclectische en onderscheidende sound die u niet snel zult vergeten.

Als onderdeel van de kunstroute zal Jan zijn muzikale talenten tonen en zich laten inspireren door de andere kunstenaars die deelnemen. Zijn performances zijn altijd uniek en improviserend, wat betekent dat u elke keer weer verrast zult worden. Mis deze kans niet om Jan live te zien optreden en beleef een onvergetelijke muzikale ervaring tijdens de Kunstroute op de Vlakkenburg - Essendijk 24 te Rhoon